Ouderraad

Onze school werkt met een ouderraad. Zij zijn verantwoordelijk voor het bedenken en organiseren van diverse activiteiten voor de kinderen van onze school.
Te denken valt hierbij aan de Sinterklaas-, Kerst- en Paasviering, Carnaval, Sponsorloop en een unieke Bloemaert activiteit (eens in de paar jaar).

Daarnaast dragen zij zorg voor activiteiten zoals de avondvierdaagse, de organisatie rondom de foto's van groepen en het verdelen van de Bloemaertshirts.

De leden van deze commissie zijn:
Mariska Beks - van Thiel, Mendy Jansma-Sparidans, Linda van de Ven, Wendy Liebregts-Snelders (voorzitter), Francis van Berkel, Ilona Liebregts (penningmeester), Denise Aarts

Voor een uitgebreidere kennismaking of eventuele vragen kun je contact opnemen met voorzitter Wendy via het volgende mailadres:  or.bloemaert@ouder.xpectprimair.nl
Of als je vragen hebt over de vrijwillige ouderbijdrage, dan kun je mailen naar Ilona, onze penningmeester:
penningmeester.bloemaert@ouder.xpectprimair.nl

De ouders van de ouderraad stellen zich aan jullie voor.


Hoi, ik ben Mariska Beks- van Thiel. Getrouwd met Robert Beks. Moeder van Evy (2013), Fenne (2015) & Filou (2018) Sinds 2021 zit ik in de Ouderraad (OR) en dat doe ik met ontzettend veel plezier. 
 
De reden dat ik mij had aangemeld voor de OR is dat ik graag betrokken ben bij de school waar onze kinderen de komende jaren zullen doorbrengen. Als ouder voel ik mij op deze manier meer betrokken bij de activiteiten die er worden georganiseerd en bij de school. Tot nu toe een leuke ervaring! 
 
Mocht je vragen hebben, spreek mij of een ander OR lid dan gerust aan op het schoolplein! 
 
En wil je graag helpen bij activiteiten? Meld je aan als hulpouder!  Hallo, ik ben Mendy Jansma, moeder van drie dochters, namelijk Sarah, Julia en Fenna.
Mijn oudste dochter Sarah zit op de Bloemaert in de onderbouw. En ik vind het super leuk om samen ieder jaar toffe activiteiten te organiseren waar de kinderen blij van worden.Hoi allemaal, ik ben Linda van de Ven 33 jaar en ben sinds vorig jaar betrokken binnen onze OR.
Ik vind het heerlijk om voor onze kinderen leuke dagen te bedenken en te organiseren. Ik doe dit met plezier en veel enthousiasme.
Mijn eigen zoontje zit nog binnen de kleuterklas dus als het goed is zullen jullie mij nog een aantal
jaren tegen komen, op het schoolplein of bij de feestdagen binnen de school. Wil je iets willen weten? Spreek mij gerust aan.Hoi hoi, ik ben Wendy Liebregts-Snelders, 40 jaar en heb 2 lieve kids. Jaymz is 6 jaar en zit in groep 3 en Kensi is 2 jaar.
Ik ben nu een tijdje betrokken bij de OR en sinds dit schooljaar de voorzitter van deze leuke club gedreven ouders. 
Ook ben ik vanuit de oudergeleding van de Bloemaert lid van de GMR van Xpect Primair. 
 
Naast al deze leuke dingen werk ik als teamcoach en ambulant gezinsbegeleider bij Stichting Prisma. Ik ben bij de OR gegaan omdat ik het leuk vind om betrokken te zijn bij de school, dit is nu eenmaal de plek waar onze kinderen grotendeels van hun tijd doorbrengen. 
Ik geniet van leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen, maar nog meer van de blijde gezichtjes.
Mocht je vragen hebben of gewoon een praatje willen maken, spreek me gerust aan! 
Groetjes Wendy Hoi, mijn naam is Francis van Berkel en ben 50 jaar. Ik ben getrouwd met Bas van Berkel en samen zijn we trotse ouders van Suus die 8 jaar is en in groep 5 zit. Ons gezin bestaat verder uit poes Minoes, hond Roos en konijn Babs. Het is bij ons een echte beestebende.
Ik vind het leuk om mij bezig te houden met activiteiten op school en deze mee te organiseren. 
Helaas heeft het de afgelopen jaren door corona niet echt meegezeten. Hopelijk kunnen we vanaf nu weer met tegelmaat iets leuks organiseren voor alle kinderen van de Bloemaert.Ik ben Ilona Liebregts-Snelders
Ik heb een zoon van 6 in groep 3 en een dochter van 2.
Vanaf januari 2022 ben ik als penningmeester de ouderraad komen versterken.Ik ben Denise Aarts. Getrouwd en mama van 2 meiden; Nola(5 jaar) in groep 3 en Liene (2jaar).
In het dagelijks leven werk ik als begeleider in de gehandicaptenzorg en heb ik samen met mijn vrouw een eigen creatief bedrijfje. Ik ben bij de ouderraad gegaan omdat ik het erg leuk vind om ideeën uit te wisselen en deel te nemen aan de activiteiten die op school aangeboden worden. Zo ben je ook meer betrokken bij de school, wat het leuk maakt om te brainstormen!


 
Cookie instellingen