Corona

We hebben allemaal hoe dan ook met Corona te maken. Geen leuke en prettige situatie en extra belangrijk om goed voor elkaar te zorgen. 
Alle ouders ontvangen regelmatig een Corona update, met de huidige stand van zaken.
Als er specifieke informatie is voor een bepaalde groep, krijgen de ouder(s)/verzorger(s) van de desbetreffende groep alle informatie die van belang is. In verband met de wet op privacy zullen we nooit namen noemen. 

Alle inhoudelijke vragen over Corona kunnen het beste gesteld worden aan de GGD of overheid. Zij hebben sites met daarin de allerlaatste nieuwste informatie.
Wij gebruiken de informatie van onderstaande sites, omdat die dus altijd up te date zijn. 
 
Sites die u informatie kunnen geven over Corona: Iedere situatie vraagt om een juiste benadering/behandeling. Daarom ook aan de ouders het verzoek om altijd Ingrid te bellen als er een positief geteste zoon/dochter is. De vragen die dan gesteld gaan worden zijn: zijn  er klachten, wanneer zijn die klachten begonnen, wanneer was uw zoon/dochter voor het laatste op school, .... De antwoorden gaan dan meegenomen in een gesprek met de GGD en/of het Corona Crisis Team van Xpect Primair, om zo te weten welke stappen de school moet nemen.  

Belangrijk als school is het volgende:
- Kinderen komen alleen klachtenvrij naar school
- Ook snottebellen houden we buiten de deur
- Dat wij ouders bellen als een kind klachten krijgt, het kind moet dan opgehaald worden
- Dat ouders Ingrid bellen als een kind positief getest is
- Dat ouders Ingrid bellen als er vragen/twijfels zijn. Liever even afstemmen om samen zeker te zijn van de juiste handelingen/stappen
- Dat wij ouders vertrouwen en dus geen bewijs van negatieve test vragen

Ingrid is te bereiken op nummer 06 504 726 41
 
Cookie instellingen